Prijzen en pakketten studenten

Wij vinden dat coaching een goede investering is in de toekomst van scholieren en studenten. Daarom vinden wij dan ook dat iedereen hier gebruik van moet kunnen maken. Dat is de reden dat we scherp geprijsd zijn en altijd ruim de tijd nemen. Mocht de financiering toch lastig zijn, dan is het in overleg mogelijk om in termijnen te betalen. Als je aanvullend verzekerd bent wordt een traject mogelijk deels vergoed.

Als student kun je bij ons kiezen voor losse gesprekken of voor pakketten. Losse gesprekken zijn exclusief eventuele vragenlijsten. De pakketten zijn voordeliger geprijsd en bevatten wel al één of meerdere vragenlijsten. Staat wat je zoekt niet tussen onze prijzen en pakketten? Neem dan eens contact met ons op, we kunnen dan samen met jou kijken wat je precies zoekt en of wij dat ook kunnen bieden.

We voeren altijd een kennismakingsgesprek (eventueel per telefoon) van een half uurtje, zodat we er achter komen of er een klik is en wij jou kunnen bieden wat je zoekt.  

Overzicht prijzen en pakketten

Kennismakingsgesprek van 30 min (GRATIS)
Los gesprek van 1,5 uur (€95,00)


Basispakket: Inzicht in je persoonlijkheid

 • Gratis intakegesprek
 • 1 coachgesprek (1,5 uur)
 • 1 vragenlijst
 • Een eindrapport met een samenvatting van het gesprek en de uitkomsten van de vragenlijst

In dit pakket focussen we voornamelijk op jouw persoonlijkheid. Wie ben je, hoe zit je in elkaar en hoe gedraag jij je? We kijken o.a. naar je sterke punten en groeimogelijkheden, communicatie, wat je bijdraagt in een team, leiderschap en leerstijlen.

Je gaat naar huis met meer zelfinzicht en handvatten om optimaal gebruik te maken van jouw persoonlijkheid & sterke kanten!

Prijs: €205,00


Uitgebreid pakket: Inzicht in je persoonlijkheid, hoe je omgaat met stress en in je communicatiestijl

 • Gratis intakegesprek
 • 3 coachgesprekken (van 1,5 uur)
 • 3 vragenlijsten
 • Een eindrapport met een samenvatting van de gesprekken en de uitkomsten van de vragenlijsten

Dit pakket is een uitbreiding van het basispakket. Ondanks dat de focus hier ook op je persoonlijkheid ligt, kijken we ook verder dan dat. We gaan namelijk ook inzoomen op een time- en stressmanagement. Verder kijken we nog naar je communicatiestijl, o.a. naar hoe je overkomt op anderen? Wat doet de communicatie van anderen met jou? Wat is jouw invloed op een groep? Tot slot combineren we alles wat we besproken hebben.

Je gaat naar huis met meer zelfinzicht en tips om optimaal gebruik te maken van jouw persoonlijkheid & sterke kanten. Daarnaast krijg je handvatten om op een effectieve(re) manier met stress om te gaan en je communicatiestijlen op een goede manier in te zetten.  

Prijs: €535,00


Studiekeuze- en loopbaanpakket: Inzicht in je persoonlijkheid en interesses zodat je een goede keuze kunt maken

 • Gratis intakegesprek
 • 5 coachgesprekken (van 1,5 uur)
 • 6 vragenlijsten
 • Een eindrapport met een samenvatting van de gesprekken en de uitkomsten van de vragenlijsten
 • Natuurlijk ook de juiste studiekeuze/loopbaankeuze

Dit pakket is het uitgebreidste pakket dat we aanbieden. Er zitten extra vragenlijsten in waarmee we heel nauwkeurig kunnen kijken naar jouw interesses, persoonlijkheid en voorkeur voor je loopbaan. Uiteindelijk combineren we de uitslagen van alle vragenlijsten en gesprekken zodat we heel concreet zicht krijgen op de banen (of studies) die bij jouw persoonlijkheid passen. 

Je gaat naar huis met meer zelfinzicht en tips om optimaal gebruik te maken van jouw persoonlijkheid & sterke kanten. Daarnaast krijg je handvatten om op een effectieve manier met stress om te gaan en je communicatiestijlen op een goede manier in te zetten. Verder heb je na dit traject meer inzicht in je interesses en (studie- of) loopbaanvoorkeuren, zodat je een beeld krijgt van de functie die bij jou past.

Prijs: €695,00


‘Stress de baas’ pakket: Inzicht in hoe je omgaat met stress en wat je daaraan zou kunnen verbeteren

 • Gratis intakegesprek
 • 3 coachgesprekken (van 1,5 uur)
 • 3 vragenlijsten
 • Een eindrapport met een samenvatting van de gesprekken en de uitkomsten van de vragenlijsten

Dit pakket is een uitbreiding van het basispakket, waarin we goed kijken naar je persoonlijkheid om jou meer inzicht te geven. Ondanks dat de focus hier ligt op time- en stressmanagement, kijken we ook naar je communicatiestijl, o.a. naar hoe je overkomt op anderen? Wat doet de communicatie van anderen met jou? Wat is jouw invloed op een groep? Tot slot combineren we alles wat we besproken hebben.

Je gaat naar huis met handvatten om op een effectieve(re) manier met stress om te gaan. Daarnaast krijg je meer zelfinzicht en tips om
optimaal gebruik te maken van jouw persoonlijkheid & sterke kanten en je communicatiestijlen op een goede manier in te zetten.  

Prijs: €545,00

Rapportage

Wanneer je gebruik maakt van een van onze diensten krijg je een gedetailleerde rapportage. Door deze rapportage heb je nog iets concreets om op terug te vallen. Het bevat alle uitkomsten van vragenlijsten, een uitgebreide conclusie en een concreet advies. Ook staan er (wanneer relevant) oefeningen en tips in.

Meer informatie of een afspraak maken?

Als je geïnteresseerd bent, meer informatie wil of nog vragen hebt kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Je kunt ook alvast een vrijblijvend en gratis kennismakingsafspraak maken in ons online afsprakensysteem.

Pinnen is mogelijk. Je krijgt een factuur mee die eventueel gedeclareerd kan worden bij jouw zorgverzekeraar. Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren geannuleerd te worden, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

%d bloggers liken dit: