Onze werkwijze

Bij Glansreijk Studenten richten we ons met studentencoaching op het versterken van studenten en jongvolwassenen als persoon, in relatie tot hun studie en toekomstige loopbaan. In onze coaching gebruiken een positieve en vooral persoonlijke benadering. Alles wat wij doen is maatwerk en resultaatgericht. Wat zijn je sterke punten en waar liggen je interesses? Wat is de beste manier om deze in te zetten om je doel te bereiken? Onze werkwijze is concreet, praktisch, en er op gericht dat studenten en andere jongvolwassenen binnen hun eigen beïnvloedingssfeer zelf de verantwoordelijkheid nemen. Hierbij tonen zij het initiatief en maken ze hun eigen keuzes. Alle inzichten die tijdens het proces verkregen worden dragen bij aan een mooie, positieve toekomst.

Studentencoaching: Persoonlijk en eigen verantwoordelijkheid

Als studentencoach gaan wij je niet precies vertellen wat je moet doen, de enige die er achter kan komen wat je moet doen ben je namelijk zelf. Het doel van studentencoaching is om jou te ondersteunen in de zoektocht naar wat bij je past. We gaan samen zoeken naar het antwoord op jouw vragen. We willen jou dan ook niet als persoon veranderen, maar juist de handvatten bieden om jezelf te worden, te durven zijn en hier ook naar te handelen. 

Studentencoaching: Goede keuzes maken

Als student of jongvolwassene zit je in een drukke, hectische periode in je leven. Dit kan soms overweldigend zijn, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Het kan ook zijn dat je even de connectie met jezelf kwijt bent, niet meer weet wie je nou echt bent en wat je nou echt wilt. Veel studenten krijgen tegenwoordig psychische problemen of een burn out, door goede keuzes te maken kun je dit voorkomen. Door jezelf beter te leren kennen vergroot je het vermogen om de juiste beslissingen te nemen en daarna te handelen. Aan de hand van studentencoaching, bestaand uit gesprekken en vragenlijsten, leer je prioriteiten te stellen en alleen de belangrijke ballen in de lucht te houden. Je leert om de keuzes te maken die voor jou goed zijn. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

%d bloggers liken dit: