Bij Glansreijk Studenten richten we ons op het versterken van studenten in relatie tot hun studie en toekomstige loopbaan. Om dit te doen gebruiken wij een positieve en vooral persoonlijke benadering. Dit houdt in dat wij resultaatgerichte en betaalbare studentencoaching op maat aanbieden. Hierbij kijken we naar wat je sterke punten en interesses zijn. Ook kijken we hoe je deze het beste kunt inzetten om je doel te bereiken. Samengevat is onze werkwijze concreet en praktisch. Daarnaast is onze werkwijze erop gericht dat jij als student, binnen je beïnvloedingssfeer, zelf de verantwoordelijkheid neemt, initiatieven toont en je eigen keuzes maakt. Uiteraard houden wij er rekening mee dat je student bent, daarom is onze studentencoaching betaalbaar. Als je aanvullend verzekerd bent kun je zelfs een deel vergoed krijgen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat je contact met ons op hebt genomen, nodigen we je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (je kunt deze ook zelf plannen). Tijdens dit gesprek kunnen we kijken hoe en waarmee we je precies kunnen helpen. Meestal werken we met gerenommeerde vragenlijsten, gecombineerd met gesprekken en/of online coaching voor studenten. Op deze manier kunnen we achter de oorzaak van een probleem komen en kijken wat er nodig is om het op te lossen. Daarnaast kunnen we ook ontdekken wat je interesses en sterke punten zijn. Waarna we bijvoorbeeld kunnen nagaan of je studie wel bij je past en hoe je je kwaliteiten kunt benutten in je latere loopbaan.

Online studentencoaching

Over het algemeen werken wij met face-to-face coaching. Hierbij kom jij naar onze locatie in het gezondheidspunt Best. Maar als dit te ver is voor je, of als je het gewoon fijner vindt om online gecoacht te worden is dit natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor hebben we een speciale, beveiligde en overzichtelijke online coachomgeving (lees hier meer over online coaching voor studenten).

Losse gesprekken of pakketten

Als student kun je bij Glansreijk kiezen voor losse gesprekken of pakketten. Deze pakketten zijn voordeliger geprijsd en bevatten al een aantal vragenlijsten. Hiervoor hebben wij gekozen omdat we betaalbare studentencoaching willen kunnen aanbieden. Een pakket bestaat uit een aantal gesprekken en gerenommeerde vragenlijsten. Kijk hier voor de actuele prijzen en pakketten.

Contact

Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

%d bloggers liken dit: