Mijn naam is Kim Pril en ik ben werkzaam als studentencoach en Arbeid- en Organisatiepsycholoog (i.o.) bij praktijk Glansreijk. Zolang ik weet liggen mijn interesses al bij mensen en hun gedrag. Waarom gedragen mensen zich zoals zij doen? Reageren mensen op een bepaalde manier op elkaar? Volgen we bepaalde patronen? Wat zorgt er voor dat we soms helemaal met onszelf in de knoop kunnen zitten?

Positieve insteek

Omdat ik hier zo geïnteresseerd in ben wist ik eigenlijk altijd al wat voor studie ik wilde gaan doen en ben ik in 2014 begonnen met de studie Psychologie aan Tilburg University. Dat ik de kudde niet wilde volgen naar de klinische of medische kant van de opleiding had ik al snel door omdat ik meer feeling had met de positieve psychologie. Vandaar mijn keuze voor de richting Psychologie & Maatschappij. Hierbij ligt de focus veel meer op hoe je het positieve in mensen naar boven kan halen en hoe je ze kunt versterken in relatie tot hun studie of werk. Je kwaliteiten benutten en versterken vind ik veel belangrijker dan een poging te gaan doen om je zwakke punten te verbeteren.

Studentencoach

Op dit moment vind ik het het allerleukst om studenten te coachen. Als twintiger kan ik me goed in hen inleven. Ook begrijp ik wat ze meemaken, voor welke keuzes ze staan en de zoektocht naar wat je nou echt interessant vindt. Ik herken de twijfel over de studiekeuze en de struggle tussen moeten leren en leuke dingen willen doen. Van studenten hoor ik terug dat ze het fijn vinden dat ze kunnen praten met iemand die nog in ongeveer dezelfde levensfase zit. Dit maakt de drempel voor hen minder hoog om bepaalde hulp, ondersteuning of nieuwe inzichten te zoeken bij een studentencoach.

Glansreijk

In 2017 heb ik mijn bacheloropleiding Psychologie afgerond en ben ik op zoek gegaan naar een plek waar ik meer ervaring op kon doen voordat ik zou starten aan de Masteropleiding Work and Organizational Psychology in 2018. Door Ira ben ik met open armen ontvangen en ik leer veel van haar. Ik hoop mezelf nog lang te mogen ontwikkelen als studentencoach en arbeid- en organisatiepsycholoog bij praktijk Glansreijk en fijn samen te mogen werken met Ira, maar daar heb ik het volste vertrouwen in.

Als je meer over mij wilt weten kun je een kijkje nemen op mijn LinkedIn-profiel:

Kim Pril

Persoonlijk

Verder woon ik samen met mijn vriend Nick in het gezellige Tilburg, waar wij allebei onze master gaan doen. Een kant-en-klaar maaltijd zal je bij ons niet snel op tafel zien staan want wij houden er allebei wel van om lekker te koken voor onszelf of voor familie. Ook komen vaak vrienden of vriendinnen over de vloer, gezellig!

Neem voor informatie contact met me op

%d bloggers liken dit: