Mijn naam is Kim Pril en ik ben werkzaam als studentencoach en Arbeid- en Organisatiepsycholoog bij praktijk Glansreijk. Zolang ik weet liggen mijn interesses al bij mensen en hun gedrag. Waarom gedragen mensen zich zoals zij doen? Reageren mensen op een bepaalde manier op elkaar? Volgen we bepaalde patronen? Wat zorgt er voor dat we soms helemaal met onszelf in de knoop kunnen zitten? Of dat we zo ontzettend kunnen twijfelen, bijvoorbeeld over een studiekeuze.

Positieve insteek

In 2014 ben ik begonnen met de studie Psychologie aan Tilburg University. Dat ik de kudde niet wilde volgen naar de klinische of medische kant van de opleiding had ik al snel door omdat ik meer feeling had met de positieve psychologie. Vandaar mijn keuze voor de richting Arbeid- en Organisatiepsychologie. Hierbij ligt de focus veel meer op hoe je het positieve in mensen naar boven kan halen en hoe je ze kunt versterken in relatie tot hun studie of werk. Je kwaliteiten benutten en versterken vind ik veel belangrijker dan het verbeteren van je zwakke punten.

Studentencoach

Op dit moment vind ik het het allerleukst om studenten en jongvolwassenen te coachen. Als twintiger kan ik me goed in hen inleven. Ook begrijp ik wat ze meemaken, voor welke keuzes ze staan en de zoektocht naar wat je nou echt interessant vindt. Ik herken de twijfel over de studiekeuze en de struggle tussen moeten leren en leuke dingen willen doen. Van studenten hoor ik terug dat ze het fijn vinden dat ze kunnen praten met iemand die nog in ongeveer dezelfde levensfase zit. Dit maakt de drempel voor hen minder hoog om bepaalde hulp, ondersteuning of nieuwe inzichten te zoeken bij een studentencoach.

Glansreijk

Sinds 2017 werk ik bij praktijk Glansreijk. Ik ben hier terecht gekomen omdat ik een werkervaringsplek zocht in mijn tussenjaar en na het afronden van mijn master Work and Organizational Psychology kon ik gelukkig bij praktijk Glansreijk blijven werken.

Inmiddels ben ik ook lid van het Nationaal Instituut van Psychologen (NIP) en ben ik Noloc Erkend Loopbaanprofessional.

Als je meer over mij wilt weten kun je een kijkje nemen op mijn LinkedIn-profiel:

Kim Pril

Persoonlijk

Verder woon ik samen met mijn vriend Nick in het gezellige Oirschot. Ik houd erg van gezelligheid dus er komen regelmatig vrienden en familieleden over de vloer. Verder hou ik er van om gezellig een drankje te doen op een terras en zijn er nog veel reizen die ik in de toekomst zou willen maken.

Neem voor informatie contact met me op

%d bloggers liken dit: